Alla inlägg under december 2009

Av Camilla - 11 december 2009 23:10

Här finns låten att lyssna på. Så grymt bra!! Tyckte det var helt rätt att han vann =)



Av Camilla - 11 december 2009 18:27

Läste en artikel på Aftonbladet idag, hur en 23-årig man hängt sig i ett lakan på toaletten i ett fängelse personalen hittade honom men lät honom hänga där ända tills ambulanspersonalen kom till platsen.


Klipper in en del av texten här:

Leo togs ned först när ambulanspersonalen kom till platsen. Men då hade han hängt livlös i 14 minuter. Leo fördes till Kärnsjukhuset i Skövde där han lades i respirator. Men han avled två dagar senare av skadorna.


Han var alltså inte död, men kanske hade klarat sig om dom reagerat!


Männen, 60, 52 och 39 år fälls för tjänstefel döms till 80 dagsböter vardera. Alla tre förnekar brott.


80 ynka dagsböter!! Är det vad en människas liv är värt?

Av Camilla - 11 december 2009 18:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Camilla - 10 december 2009 22:22

Våra nya fina dörrar! Så nöjd.


Nu ska vi måla om karmarna och sätta dit foder runt om och dit med lister längs golvet så är det klart :D vilken skillnad det blev med dörrarna!! Det gör så otroligt mycket. Det var vår gamla dagisfrökens man som gjorde dörrarna =) riktigt duktig är han!!

Av Camilla - 8 december 2009 21:09

Lämnade in dörrarna på lack igår så nu när man går på toan får man se till att vara tyst, man går ju gärna upp om man säger så! Tur man har 2 toaletter   

förhoppningsvis får vi dom redan på fredag. Så jag håller tummarna att man har dörrar till helgen. Är lite tomt nu.


Fick ett samtal idag på jobbet, modellfotograferna hade valt ut mig och 4 till i E-tuna att bli hämtade i limousine, bli stylad och få makeup och fotograferad. Ville man så kunde man köpa bilderna men om man inte ville göra det så var det helt ok och då kostnadsfritt. Så den 20e är det inbokat.


Nu är vi klara med utbildningen så imorgon ska vi göra slutprov. Blir nog najs :)

Av Camilla - 4 december 2009 22:53

Äntligen helg! Veckan har gått så otroligt fort =) kommer ha utbildningen till onsdag nästa vecka då vi ska göra slutprov och sen på telefon på torsdag. Jag tog mitt första samtal igår dock =) har ju fördel att ha jobbat med detta för många år sedan så en hel del sitter iaf kvar.


Hon som vi hade idag var också kanonbra. Jättekul att dom har så bra utbildare nu!


Väl hemma bjöd maken på hemlagade köttbullar, potatis, gräddsås och till det lingonsylt.


När vi var på Jula häromveckan så tog vi bilden som är nedanför. Barnen hittade sina favoriter precis innanför ingången!


 


Av Camilla - 2 december 2009 21:47

Kom hem från jobbet, började med maten och karln tittade lite i tidningen. Han fick syn på en annons om utförsäljning av kläder så jag skyndade iväg dit medan maken gjorde klart maten och tog barnen. Handlade lite kläder åt M och nya vantar. Åkte hemåt igen, slängde i oss maten och tittade på nya adventskalendern SuperhjälteJul den är riktigt bra, M gillar den säger han, lr älskar den sa han idag    Efter det styrde vi kosen mot köpcentrat och provade ut nya skor som vi köpte till barnen, några som klarar den värsta kylan! För även om det är 6 minus ute så känns det som 20.


I norr känns inte kylan lika bitande hårt, men det har nånting med luftfuktigheten att göra. När vi skulle ta ut barnvagnen så fick vi inte upp bagageluckan, den hade frysit fast helt! Dörrarna satt rätt bra dom med.


Idag började vi utbildningen till kundservice igen, vi har så kul tillsammans vårt lilla gäng =) och både utbildare och gruppchef är toppen! J som utbildar oss ska flytta hit för hon trivdes så bra med oss, hon jobbade i strömsnäsbruk innan. Otroligt modigt tycker jag och hon är jättevälkommen =) Vi var och åt Thaimat tillsammans idag, min chef skulle egentligen ha ätit maten hon hade med och fick lite dåligt samvete då hennes man som också jobbar där hade ätit sin. Men hon smet med ändå. Utanför dörren står ju förstås maken och röker, han frågade lite fint vart hon skulle. -Jag ska bara gå med och titta   


Haha han gick ju inte på det   men hon skulle kompensera med god middag. *s*

Av Camilla - 1 december 2009 09:13

Har nog alla julklappar till barnen klara nu =) Sen är det bara svägerskans barn kvar! Så skönt!! Ser verkligen fram emot julen nu och snön!! Men den lyser fortfarande med sin frånvaro   


Farmor har gjort en jättehäftig adventskalender till barnen med paket för varje dag på   så imorse fick dom öppna var sitt. Gissa om dom tyckte det var roligt *s* glöm inte att titta på adventskalendern ikväll, det ska vi göra :D


Igårkväll slog vi in alla julklappar och gömde dom på ett nytt ställe då M hittade det förra! Tur att han fort glömde då vi hade bråttom till dagis.

Presentation

Omröstning

Vad föredrar ni? Köpa bostad och renovera själva eller köpa färdiggjort för dyrare peng?
 Jag köper ett ruckel och gör om allt själv!
 Köper ett som bara behöver omtapetseras eller målas
 Begagnat utan ändring. Det kanske inte är så snyggt men det duger som det är
 Jag köper ett nybyggt hus och väljer själv hur jag vill ha det
 Ett begagnat hus men som är totalrenoverat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards