Alla inlägg under september 2009

Av Camilla - 21 september 2009 07:07

Jösses vad trött jag är. Är inte van att gå upp kvart i 6. Känns som att jag fortfarande halvsover. Hade varit gött att gå och lägga sig nu en 2 timmar och krypa ner i sängen med det gosiga duntäcket. Men man kan ju inte få allt Cool 

Helgen var underbar! Har haft så trevligt. Karlarna drog ut och golfade igår, 36 hål tänkte dom gå. Det skulle ta lika lång tid som 18 var det någons man som sa. Men jag tyckte det tog lika lång tid som vanligt Tungan ute, fastän dom åkte golfbilen. Men min karl kom hem efter 18.


Hade stor tvättdag igår, jösses vad tvätt det hade blivit, fastän jag tycker man tvättar och tvättar hemma. Men nu är all tvätt borta och vikt! Fick veta igår att vi kommer få nya fönster i november. Vårat hus är det första dom tar och sen tar dom resten i vår. Skönt att vi får innan jul, så man får upp fönsterfoder (har ju slitit bort dom gamla iom att det ska bytas ut) det ska bli 3 glas fönster som man inte kan öppna i mitten och som man kan svänga runt, enkelt när man ska putsa fönstren sen Flört och så slipper man skit emellan fönstren. Me like!!

Av Camilla - 20 september 2009 18:06

Mamma åkte hem idag, vi har haft riktigt trevligt tycker jag, varit på promenader och spelat monopol om kvällarna, var nog 10 år sen sist! Vi köpte ett förrförra året tror jag det var men det var modernt med nån typ av miniräknare som man stoppade in kort i så det var inte lika roligt. Jag gillar det gamla hederliga med pengar Cool vi hittade det när vi rensade i förrådet.


Ullis och Linda fattade inte att det var ni när ni åkte förbi här, trodde det var nån kompis till Micke =) vart det nån bowling för eran del? Nu ska jag åka och hämta pizza, orkade inte laga mat en gång till efter allt tvättande och grejjande. Sallad för min del, försöker vara duktig iaf Flört

Av Camilla - 20 september 2009 17:54
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Camilla - 18 september 2009 08:42

Mamma kommer hit ikväll och ska vara här i helgen =) kan vara skönt för henne att komma hemifrån lite och träffa oss. Har inget speciellt inplanerat i helgen så vi får se vad vi hittar på. Kanske röjer lite mer i förrådet nån dag, otroligt skönt att kasta bort massa skräp! Förstår inte dom som aldrig på typ 40 år rensar.. Såg ni hon som var med i Lyxfällan? Hon var mellan 40 och 50 år bodde i en 2a och hade 4 förråd med massa trädgårdsmöbler och prydnadssaker till den dag hon kanske skulle flytta in i hus! Och hela lägenheten var fylld med en massa onödigt pryttel. Bara 2 veckor innan hade hon fått 19000 tillbaka på skatten och hade redan hunnit sätta sprätt på allt! Och hon skulle bli arbetslös. Tror hon hade tappat verklighetsuppfattningen lite.


11 kartonger fulla med massa onödigt åkte till tippen igår, vi lär säkert få ihop mer när vi går igenom resten Glad


Hittade lite gamla roliga bilder på Liam när han försöker göra samma uttryck som Dante. Så söt haha.

    


   Stora grabben! Han gillar att spela Cars på Xbox 360 och slog farfar på det Flört farfar skyllde som vanligt på att det var fel på handkontrollen!

Av Camilla - 17 september 2009 18:54
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Camilla - 17 september 2009 18:50

Var nere på babyproffsen (favvoaffären där vi handlar allt sånt) och hörde med dom om dom olika sorterna som var bäst. KidFixen är samma stol som Plus men med isofix fästena på. Det är samma bredd där man sitter.


Max har provsuttit den och är jättenöjd, tur är väl det eftersom det är han som ska sitta där Oskyldig

Av Camilla - 17 september 2009 08:02

Hade slängt ut en barnvagn som vi inte använde längre och en bilstol som äldsta grabben vuxit ur. Och sålt av det. Nu återstår bara en sak, ska ju köpa en ny bilstol till honom. Har spanat in en stol som heter Britax Römer KidFix som verkar kanonbra som det lutar åt att vi kommer att köpa. Jag tror att det är en liknande som ni har Linda, såg nu att det också är en Britax.

Har bara haft Britax hitills och jag är jättenöjd!


   Så här ser den ut och så är det med isofix fästen som vi kan fästa med i bilen (kan användas i bilar som inte har isofix också.)

Presentation

Omröstning

Vad föredrar ni? Köpa bostad och renovera själva eller köpa färdiggjort för dyrare peng?
 Jag köper ett ruckel och gör om allt själv!
 Köper ett som bara behöver omtapetseras eller målas
 Begagnat utan ändring. Det kanske inte är så snyggt men det duger som det är
 Jag köper ett nybyggt hus och väljer själv hur jag vill ha det
 Ett begagnat hus men som är totalrenoverat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards