Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla - 25 oktober 2009 19:21

Var på en snabbvisit hos mamma, åkte dit igår på dagen bara jag och L, var tänkt att vi skulle åka hela familjen men arbetet i förrådet blev uppskjutet. Så A & M stannade hemma, tänkte ta med mig båda barnen men A ville ha äldsta hemma så han fick vara det. Hann med shopping på Ikea och Ica Maxi. På kvällen efter jag lagt L så tog mamma och jag varsin grogg och pratade massor. Fixade hennes dator också, så hon kan använda den trådlöst. Idag satte jag ihop ett skåp som hon köpt på ikea. Hon har fått det jättefint i sin 2a.


Dom hade kommit jättelångt i förrådet, så nu är det att isolera taket och sen lägga tak som gäller. Funderar på att sätta spottar i taket. Och sen ska vi försöka göra nån form av lucka så man kan nyttja utrymmet uppepå som förvaring. Det blev för mkt jobb att göra snedtak och behålla bjälkarna, så det får vi skippa. När jag kom hem idag så var det nystädat Glad hann inte med det innan jag åkte i lördags morse, letade efter resesängen och hittade den inte nånstans så åkte hem till Linda och dom hade tydligen sålt sin. Karln hann komma hem från bollträningen med M och han hittade den. Får skylla på att det är han som ställt den i en vanlig garderob, där tänkte ju inte jag på att titta. Och så hade dom åkt iväg med en massa skräp, som jag tänkt att vi skulle ta lite tidigare, men måste ju ha släp och vi har ingen dragkrok. Jag är så glad! Han är så duktig =) igår höll dom på i 9 timmar, så förväntade mig ju inte att han skulle göra så mkt idag..

Av Camilla - 22 oktober 2009 22:19



    


Snacka om att ha retuscherat bilderna!! På första bilden är midjan lika smal som ansiktet, och på andra bilden är hennes hand ungefär i storlek som hennes lår. Dessutom är det otroligt dåligt gjort. Som att dom inte ens velat dölja det.. Ser väldigt digitaliserat ut enligt min mening. Hon på vänstra bilden hade dessutom fått sparken för att hon var för tjock! Vilka bilder sänder detta ut till alla unga tjejer???


Nej bojkotta Ralph Lauren säger jag bara!!

Av Camilla - 22 oktober 2009 16:52
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Camilla - 22 oktober 2009 15:32
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Camilla - 22 oktober 2009 13:57

På jobbet får vi influensavaccin, i början kände jag lite så (när hysterin var) att det var ju jättebra, vi är ju så många som vistas i en och samma lokal. Så där är risken stor att få det. Fick mail om det, så hoppade på. Anmälan var bindande, nu börjar jag känna lite så att det hade ju inte varit så farligt och hoppa över den vaccineringen. Men kan ju inte ta tillbaka den. Ist har man hört om dom som tagit detta och fått ont i armen, migrän, osv osv. Stod i Aftonbladet om detta idag, dom flesta får lindrigare besvär men det finns dom som fått allvarligare..


– Vi har några fall av allergiska reaktioner där man fått uppsöka sjukvård och få behandling. Det kan ha varit besvär som generella hudutslag, tryck över bröstet och andningspåverkan. De patienterna har fått behandling med kortison, adrenalin och antihistamin, säger Gunilla Sjölin Forsberg.

Så med facit i hand skulle jag nog inte valt att ta den om jag skulle fått frågan idag. Just pga att det verkar inte så allvarligt med den... Mer som en vanlig influensa.

Av Camilla - 21 oktober 2009 21:06

Ja var ju på massage idag. 2 låsningar i ryggen, hela svanken och vänster axel och nacke Rynkar på näsan måste boka en tid till en naprapat snarast för att knäcka till rygg och nacke. Istället för att uppmärksamma vart det gjorde ont under massagen ställer man nu sig frågan till, vart gör det inte ont? Har jag så jäkla dålig rygg!

Hon som masserade är jätteduktig och det var jätteskönt, men vid minsta lilla beröring så kved jag till på dom extra ömma ställena.

 

Ryggskott var tydligen inte långt borta =/ kul kul...

Av Camilla - 20 oktober 2009 18:17

Har bara inte orkat skriva och känt att jag haft riktig tid till detta Glad nacken värker fortfarande och jag trodde jag skulle åka på whiplash igår. A körde bilen och minsta lilla ryck så trodde jag den skulle gå av!! Ryggvärk okej det kan jag ta, men man känner sig rejält handikappad när man inte kan röra nacken. Det är ju ingen höjdare att sätta sig och köra bil när man inte kan vrida nacken och kolla ifall det kommer några bilar, så i helgen vågade jag inte sätta mig i bilen och åka till v-ås. Var hos C&L ist och barnen lekte av sig åkte iväg och solade en sväng också. Karlnarna spelade golf för vad som troligtvis var sista gången för i år.


Har bytt ut mina kuddar mot en tempurkudde, och det har blivit lite bättre men långt ifrån bra ännu.

Till helgen ska vi åka till min mamma och hälsa på, åker på lördag. På fredag ska vi fira N som fyller år och så ska M få gå på sin bollträning innan vi åker Glad



Av Camilla - 18 oktober 2009 00:35

Har Linda och C med familj här på besök, tog ett tag innan barnen somnade men skam den som ger sig. Den som somnade sist var lilla N. Våran minsta var först sedan somnade A & M =) nu är dom på väg hemåt och vi ska väl snart krypa i kojs. Gonatt på er!

Presentation

Omröstning

Vad föredrar ni? Köpa bostad och renovera själva eller köpa färdiggjort för dyrare peng?
 Jag köper ett ruckel och gör om allt själv!
 Köper ett som bara behöver omtapetseras eller målas
 Begagnat utan ändring. Det kanske inte är så snyggt men det duger som det är
 Jag köper ett nybyggt hus och väljer själv hur jag vill ha det
 Ett begagnat hus men som är totalrenoverat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards