Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla - 8 oktober 2009 08:42

Hemma idag för vård av barn, L är lite snorig och så vill vi ha lite koll på L nu då han är alldeles blåslagen på näsan och extra känslig. Han verkar ha väldigt ytliga kärl och slår ju i näsan hela tiden =/ så gjorde aldrig M! Han har nog aldrig blött näsblod när jag tänker efter. Han hade inte brutit nånting iaf men var ju inte så glad när sköterskan klämde och kände på honom men han var inte arg speciellt länge, han svarade på alla frågor själv haha sötnosen =) han charmar lätt alla. Sköterskan kunde inte låta bli att gulla lite extra med honom.


Fröken från Ms avdelning ringde precis, dom hade pratat lite med barnen igår och allting hade gått jättebra hela dagen. Hon ville bara berätta att dom hade följt upp detta.



Av Camilla - 7 oktober 2009 19:09

Tror ni inte att L ramlat på dagis idag, och slagit vadå jo näsan förstås! Det verkar som att det är det enda han slår i hela tiden, han hade blött massor och rätt länge men sedan hade det gått över. Men sen så hade han gått ute på gården och det började rinna blod igen. Dagis ringde upp mig och berättade detta, jag var på väg hem knappt efter vi lagt på luren! Så åkte väl 1½ timme innan jag skulle sluta egentligen men dom la in vab. Då han slog i näsan så pass illa och hårt igår när han ramlade från soffan och landade med näsan på bordet ville vi åka in och kolla så han inte brutit nånting. Vi kom in på VC och dom kände och tittade lite, sån tur är så har han inte några skador så sett. Men han är blå över näsan så det syns ju vart det träffat och det måste ha gjort bra ont!

 

Imorse när jag lämnade barnen så pratade jag med fröken på Ms avdelning, en annan fröken från Ls avdelning hade ringt upp henne igårkväll hemma och berättat vad som hänt. Hon såg väldigt allvarligt på det och dom skulle ha ett möte på dagis på morgonen med alla barnen. Och så skulle dom kolla till honom lite extra. Är så nöjd med det dagiset och med alla fröknarna!

Av Camilla - 6 oktober 2009 21:01

Hade gjort iordning välling till lillgrabben som gick ut och skulle sätta sig i soffan som vanligt. 1 minut senare hör vi en duns och ett väldans skrik, vi springer ut i vardagsrummet. Då har han ramlat in i bordskanten och blodet bara sprutar ur näsan på honom. Det blödde jätte jättemkt i 5-10 min innan det till slut lugnade ner sig. Så länge som L var panikslagen och grinade och vägrade låta oss ha papper under näsan lugnade det aldrig ner sig. Panikringde farmor men inget svar varken hemma lr på mobil. Var lite rädd att han slagit av nånting i näsan så ville att hon ev skulle komma ifall vi skulle bli tvungen att åka in. Sådär mkt har han aldrig blött förut!! Och då har han blött mkt. När L slutat blöda blev min karln nästan blek och mådde riktigt dåligt. Då det gick över till slut så behövde vi inte ha hit nån iaf. Men vi höll honom uppe extra länge och han låg och myste på min mans axel jättelänge och myste. Vi har lagt dom båda 2 alldeles nyss.


Nu vill jag inte han ska blöda mer det räcker nu!!! Han har blött tillräckligt många gånger och så mkt :(

 

Av Camilla - 6 oktober 2009 19:22

M var tydligen jätteledsen förut idag när A hämtade och när dom kommit hem blev han ledsen när dom tog av blöjan, det var killarna på dagis som varit dumma svarade M. Fullt i grus i hela blöjan, överallt hade han grus. Det var väl visst en kille som gjort det hade han sagt sedan och namngav killen. Såklart inte kul, men nu får dom hålla extra koll på den killen så han inte gör nåt mer dumt mot M. Denna killen är lite äldre. Max kunde knappt gå när A kom, han hade jätteont! Jag blir så arg och ledsen. Varför gör man så?


Han som precis tyckt att det blivit roligt att gå till dagis och leka med alla stora barnen. Han är ju relativt nyinskolad på den avdelningen. Jag hoppas verkligen att han inte börjar må dåligt och känner sig utanför och illa behandlad av dom andra barnen och inte vill dit nåt mer. Tycker så synd om honom. Mammas stora kille Rynkar på näsan

Av Camilla - 6 oktober 2009 09:58

Svar till Elle, vi har inte lagt nånting på trappstegen ännu utan bara slipat väldigt mkt för att få fram den fina träfärgen i trappan. Lång tid tog det men det var det värt Glad nu ska vi som sagt lacka den också men det kan vi inte göra när som helst, har ju katten att tänka på och vill inte han ska gå i olja på natten så får se hur vi ska lösa det hela. Har ni också heltäckningsmatta i eran trapp? Lr hur ser den ut idag?


Sitter på jobbet nu, varje samtal svarar jag med: hej och välkommeb till ****** du pratab med.... Heltäppt i näsan är jag låter inte klok, men inte en kund än har påpekat att jag är förkyld. Dock gjorde många det när jag bara var lite täppt, nu verkar det vara för uppenbart :P haha. Världens nackspärr har jag, fattas bara såna skygglappar som hästarna har så jag får mindre synfält också eftersom jag inte kan vrida på huvudet. Imorse var alla rutor på bilen helt igenfrostade, ingen isskrapa fanns i bilen heller. Tydligen ligger det 3 i mazdan, frågade karln va han skulle me alla dom till när jag ringde han på jobbet och de visste han ju inte. Han har ju bara 2 händer :P fick skrapa rutan med ett cd fodral haha men det funkade det med. Åkte in på statiol och köpte en sån där (sak man skrapar rutan med) kom för sjutton inte på just då va det hette Oskyldig 

Av Camilla - 5 oktober 2009 20:14

Åkte till v-ås idag för att träffa Catti och Alexandra. Alexandras mamma hade låst sig ute från sin egen lgh så hon behövde åka dit och lämna sin nyckel så hon kom in. Vi blåste iväg, och jag och Catti hoppade av i Barkaby Outlet lr va de heter och sprang omkring och kikade i affärerna. Jag hittade en skitsnygg pumatröja med huva på som jag köpte. Lite ont om tid hade vi men vi hann med en fika på Wayne´s ingen hit dock och svindyrt var det. Både jag och Catti lämnade våran kaka. Sen kom Alexandra tillbaka och vi åkte hemåt igen. Nu är jag hemma och barnen sover så gott i sina sängar. En lång tripp blev det, var inte meningen men det var kul iaf =)


Och som svar till Elle, svarade ju inne på din blogg men jag hade lagt upp efterbilder på trappan men inte hunnit uppdatera när du skrev =)

Av Camilla - 4 oktober 2009 15:10

Längtar efter den vita vackra snön och när man får börja julpynta =) hösten kvittar mig, det är alltid blåsigt och regnigt. Fina färger är det enda positiva i mitt tycke. Ingen riktig jul utan snö! Är man norrlänning så är man Skrattande nån gång vill jag ta med mig karln och köra skoter, han har aldrig gjort det. Han vet inte vad han har missat!


A ringde mig i förmiddags, han hade kollat på tvn men tyckte vi skulle vänta. Jag håller med honom, vi ska se om vi kan fynda nåt på mellandagsrean istället. Det är bara att hoppas att tvn håller fram tills dess. Men en LG blir det nog med all sannolikhet (ska väl aldrig säga aldrig) men vi är nöjd med dom och tycker dom har bra bildkvalitet.



Av Camilla - 3 oktober 2009 23:30

Såg att det är några som googlar efter bilderna så lägger upp dom på nya bloggen under rätt mapp då jag inte kan flytta över dom gamla bilderna hit.


  Trappen med limrester kvar


   Trappen efter, ska lacka trappstegen nu bara.  


  Vårat sovrum


   Vårt sovrum efter


  Vardagsrummet


     Vardagsrummet efteråt


  Liams rum


   Efter, bården har dock ramlat ner =(


  Max rum


   Efter, men då dom dumma bårderna bara rasade på den målade tapeten så ska vi tapetsera om här igen så småningom.




  Det inte så vackra köket


      Ikeaköket efter, mycket nöjd med detta och prisvärt =)


   Satte in detaljbilder från vårat bröllop i ramarna


   Lilltoan efter vi rivit bort tapeten och påbörjat målningen, innan var det 100 gånger värre ändå!


   Lilltoan efter


   Före och efterbild när vi tvättat altanen med högtryckssprutan, det behövdes som ni ser!

Presentation

Omröstning

Vad föredrar ni? Köpa bostad och renovera själva eller köpa färdiggjort för dyrare peng?
 Jag köper ett ruckel och gör om allt själv!
 Köper ett som bara behöver omtapetseras eller målas
 Begagnat utan ändring. Det kanske inte är så snyggt men det duger som det är
 Jag köper ett nybyggt hus och väljer själv hur jag vill ha det
 Ett begagnat hus men som är totalrenoverat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards