Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla - 17 oktober 2009 10:51

Alla tips tas vänligen emot!! Har så jäkla ont! Kan knappt röra mig igen. Det är 3e gången inom en vecka nu. Fattar inte vad det är frågan om. Kan inte vrida på huvudet över huvudtaget.


Mamma hade ringt igår kväll när jag var kvar på jobbet, hon hade tydligen cyklat omkull. Glasögonen hade gjort ett jack i näsan och antingen stukat ett finger lr brutit det. Det vet dom inte än plus massa skrapsår och blåmärken. Trots allt så gick det bra. Hon var hemma strax innan 12 igårkväll så pratade med henne då. På nåt vis hade hjulet fastnat och hon flugit av cykeln.


Lyssnar på spotify nu och jag och L diggar lite musik. Maken är med M på bollträningen. Tråkigt att det är sånt skitväder!

Av Camilla - 16 oktober 2009 18:10

Fick ett samtal idag vid 4 tiden från spa´t som jag ska/skulle till imorgon om min 3 timmars behandling. Och jo hon som skulle ha den med mig, hade blivit sjuk igen!!! Rynkar på näsan Skulle ju haft den för en månad sedan men då var hon ju också sjuk. Sa det till dom nu, att jag kommer väl aldrig få min behandling för det är inte så ofta det passar. Jag kan bara på lördagar och jobbar var 4e + att dom har väldigt ont om tider. Har ju sett fram emot detta så länge, och trodde verkligen det skulle bli av nu. Men joooo då det skulle vi fixa, men när då undrar jag? Jag hoppas att behandlingen blir ännu mer lyxig då så länge som man får vänta och boka om!


Så då är man hemma imorgon iaf då, denna gång ska jag ta med M till lek och bollträningen =) för maken och kusin med kompis ska ju greja i förrådet. Hoppas det blir bättre väder än det varit dessa dagar!  Bara regn och åter regn. Hörde nåt om att det kanske skulle komma snö. Vissa dagar har det ju varit kallt, så kallt så man har skrapat bilen och erkänner för sig själv att snart kanske det är dags att sätta på vinterhjulen?


Skorna hade kommit tillbaka imorse iaf =)

Av Camilla - 16 oktober 2009 08:38

Karln var och hämtade barnen som vanligt på dagis igår, men L hade inte sina skor där. Tomt på hans plats. Men fröken visste vem det var som fått med sig dom, det var en pappa som hämtade sin son och på hans son´s plats stod båda hans skor kvar och pappan hade tydligen trätt på sonen ett par svarta stövlar. Blir bara så jädra less!! Jag har bara 1 par tjockare skor åt honom än så länge. Ska man behöva ha ett stort lager hemma, då det verkar som att föräldrar inte kollar vad dom sätter på sina barn. Först M`s jacka (som kom tillbaka dagen efter visserligen) och nu L´s skor. Så när dom skulle hem igår fick L sitta i vagnen i bara strumplästen!! Jag hoppas verkligen att dom är på dagis idag när jag lämnar dom annars får han ha sina "sommarskor" och det är ju inte speciellt varmt ute längre.. Skrikandes Fröken på dagis skrev en lapp och la det i pojkens fack. Men vad hjälper det om dom inte är där när vi kommer dit Rynkar på näsan 


Idag fyller maken min år, 31 närmare bestämt =) men jag kommer knappt se honom nåt eftersom jag jobbar kväll och är hemma vid kvart i 11. Erbjöd mig att gå upp och göra frukost vid kl 6 imorse men han tyckte vi skulle få sova. Får ta det på lördag istället, en liten frukost på sängen Glad tänkte att vi skulle ringa och sjunga för pappa och försöka låta samspelta. Får väl se hur det går! Och själv avskyr jag att sjunga för jag tycker att det låter fruktansvärt *hehe* men man måste väl bjuda på sig själv lite Flört

Av Camilla - 15 oktober 2009 23:08

Pratade med en jobbarkompis idag och hon har börjat plugga och kombinerar det med att jobba 25% samtidigt som hon pluggar 100%. Med bidrag och lön blir det ca 7-8000 per mån och då är det inget lån medräknat. Så funderar allvarligt på att sätta mig i bänken i 3 år!


Får se, nu ska jag vika tvätt och sen nanna. Nyss hemkommen från jobb förstås.

Av Camilla - 14 oktober 2009 20:18

Det blev inge fönsterbyte i år Rynkar på näsan tydligen hade det företaget planerat att sätta in en altandörr som är 11 cm smalare! Dom kunde inte göra större mått sa dom. Men vi har inga onormalt stora dörrar.. Så synd att det blev uppskjutet. Vi har ju inga fönsterfoder så det blåser in kallt. Får försöka lösa det provisoriskt istället. För det är helt onödigt och dyrt att köpa nya foder runt alla fönster som sedan rivs bort i början på nästa år! Det var därför jag inte kunde somna härom natten, låg och huttra i en timme innan jag somnade. Höjde upp elementen och klädde på mig, karln vaknade och undrade vad jag höll på med Skrattande

Av Camilla - 14 oktober 2009 16:29

Nya stövlarna Glad


Ullis: Finns att köpa på skopunkten Flört jag kan t.o.m köra bil i dom! Jag som har så svårt för klackar Cool

Av Camilla - 14 oktober 2009 13:38

Försöker med detta men får inte ordning på det =/ hade knäppt kort på skorna och skulle messa upp men har försökt 3 ggr nu och får bara felmeddelanden tillbaka, jag gör ju som det står så förstår inte problemet.

Av Camilla - 14 oktober 2009 13:26

Jag ska få börja på kundservice igen =) blir nog bra detta!! Börjar utbildningen om 4-5 veckor. Positivt också är att det är kortare öppettider på kvällar och helger. Vilket passar mig alldeles utmärkt!

Presentation

Omröstning

Vad föredrar ni? Köpa bostad och renovera själva eller köpa färdiggjort för dyrare peng?
 Jag köper ett ruckel och gör om allt själv!
 Köper ett som bara behöver omtapetseras eller målas
 Begagnat utan ändring. Det kanske inte är så snyggt men det duger som det är
 Jag köper ett nybyggt hus och väljer själv hur jag vill ha det
 Ett begagnat hus men som är totalrenoverat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards